Atik's Dawn output Tif files

Questions and answers about processing in StarTools and how to accomplish certain tasks.

Atik's Dawn output Tif files

Postby solo05 » Sun Nov 06, 2016 10:24 pm

Hi All

Does anyone stack and calibrate their Atik files in Dawn ?

The resulting Tif file will not load into Startools and reports what type of files it will open. Is this a problem in Startools or Dawn does anyone know.

Thanks in advance

Steve
solo05
 
Posts: 27
Joined: Thu Apr 11, 2013 9:39 am

Re: Atik's Dawn output Tif files

Postby ChrisLX200 » Mon Nov 07, 2016 6:45 pm

It's probably a compressed TIFF file then - StarTools won't open a compressed file. TIFF files saved from AstroArt do the same thing. I just load them into PhotoShop and then save (over-write) making sure the format is un-compressed TIFF.

ChrisH
ChrisLX200
 
Posts: 90
Joined: Tue Apr 22, 2014 10:25 am
Location: Macclesfield, UK

Re: Atik's Dawn output Tif files

Postby solo05 » Mon Nov 07, 2016 9:30 pm

Thanks Chris I will give that a go.
solo05
 
Posts: 27
Joined: Thu Apr 11, 2013 9:39 am


Return to Image Processing Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron