Error saving in 1.4

General discussion about StarTools.

Error saving in 1.4

Postby Burly » Mon Aug 01, 2016 3:46 pm

Having a problem saving image in 1.4, open fits file process then at end- save file,i get a message unsupported file type ,am i doing something wrong never had this problem before ,using windows 10
Attachments
error 1.4.JPG
error 1.4.JPG (31.72 KiB) Viewed 377 times
Burly
 
Posts: 90
Joined: Mon Aug 31, 2015 7:06 am
Location: Northamptonshie uk

Re: Error saving in 1.4

Postby Burly » Mon Aug 01, 2016 4:22 pm

Just checked 1.3 same thing ,the save as box menu only gives me all files in the box no save as jpg or tif option maybe this is being caused by win10 os ? ,i have recently cloned my hdd to a SSD incedently
Burly
 
Posts: 90
Joined: Mon Aug 31, 2015 7:06 am
Location: Northamptonshie uk

Re: Error saving in 1.4

Postby Burly » Mon Aug 01, 2016 4:46 pm

Weird startools now saving and not throwing up error message maybe a glitch :doh:
Burly
 
Posts: 90
Joined: Mon Aug 31, 2015 7:06 am
Location: Northamptonshie uk

Re: Error saving in 1.4

Postby admin » Sun Aug 07, 2016 6:42 am

Adding the extension to the actual file (e.g. "myimage.tiff" or "myimage.jpg") should do the trick when saving...
Ivo Jager
StarTools creator and astronomy enthusiast
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 1541
Joined: Thu Dec 02, 2010 10:51 pm
Location: Melbourne

Re: Error saving in 1.4

Postby Burly » Sun Aug 07, 2016 7:44 am

Thanks Ivo
Burly
 
Posts: 90
Joined: Mon Aug 31, 2015 7:06 am
Location: Northamptonshie uk


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron