Preview not updating in final noise reduction.

Bugs, glitches and unexpected behaviour.

Preview not updating in final noise reduction.

Postby ecuador » Mon Sep 05, 2016 10:45 am

When I change settings in the final de-noise screen, the preview gets "stuck" until I either select a different preview rectangle or switch between preview rectangle and full preview. On a run yesterday it seemed most controls were "stuck", while today when I thought of taking a video the Read Noise Compensation was stuck (you will notice in the video when I move the bar min to/from max the preview doesn't update unless I also update the preview rectangle).
I've never had this problem before, so the only things changed are: switched to version 1.4.322 from the previous alpha & tried for the first time to use my planetary cam on a target instead of my usual DSLR, so it was a smaller grayscale pic. Since I couldn't open 32bit gray, the one yesterday was converted to 32bit RGB, the one today to 16bit gray, just as an FYI although I seriously doubt the original image format has any bearing to later processing.
ecuador
 
Posts: 94
Joined: Sat Jan 24, 2015 10:23 pm

Re: Preview not updating in final noise reduction.

Postby admin » Wed Sep 07, 2016 5:59 am

Many thanks for reporting this (and for taking the time to put this in a video).
I've confirmed the bug (it's the same bug reported here).
Ivo Jager
StarTools creator and astronomy enthusiast
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 1552
Joined: Thu Dec 02, 2010 10:51 pm
Location: Melbourne

Re: Preview not updating in final noise reduction.

Postby admin » Sun Sep 18, 2016 3:53 am

Should be fixed now in 1.4.324. Thanks again!
Ivo Jager
StarTools creator and astronomy enthusiast
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 1552
Joined: Thu Dec 02, 2010 10:51 pm
Location: Melbourne


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest