Issues with saving

Bugs, glitches and unexpected behaviour.

Issues with saving

Postby torsinadoc » Fri Mar 04, 2016 6:31 pm

I am only getting about 1/2 the final image saved



Log
-----------------------------------------------------------
StarTools 1.4.305
Fri Mar 4 11:21:42 2016
-----------------------------------------------------------
File loaded in LRGB module [/Users/alandiamond/Documents/Astronomy/To stack/HaO3S2 WIP/Cone Nebula Ha/Cone Processing/Cone_Ha_19_1800_DBE_MMT.fit].
--- LRGB
Parameter [Cap Green] set to [No]
Parameter [Channel Interpolation] set to [On]
Parameter [RGB Blur] set to [1.0 pixels]
Parameter [Blue Ratio] set to [1.00]
Parameter [Green File] set to [1.00]
Parameter [Red Ratio] set to [1.00]
--- Develop
Parameter [White Calibration] set to [Use Stars]
Parameter [Gamma] set to [1.00]
Parameter [Skyglow] set to [0 %]
Parameter [Digital Development] set to [93.38 %]
Parameter [Blue Luminance Contrib.] set to [100 %]
Parameter [Green Luminance Contrib.] set to [100 %]
Parameter [Red Luminance Contrib.] set to [100 %]
Parameter [Dark Anomaly Headroom] set to [5 %]
Parameter [Dark Anomaly Filter] set to [1.5 pixels]
--- Deconvolution
Parameter [Image Type] set to [Deep Space]
Parameter [Mask Behavior] set to [De-ring Mask Gaps, Hide Result]
Parameter [Radius] set to [1.1 pixels]
Parameter [Iterations] set to [6]
Parameter [Regularization] set to [1.00 (optimal noise and detail)]
Parameter [Mask Fuzz] set to [8.0 pixels]
--- HDR
Parameter [Small Detail Precision] set to [Max]
Parameter [Channels] set to [Brightness Only]
Parameter [Algorithm] set to [Reveal DSO Core]
Parameter [Dark/Bright Response] set to [Full]
Parameter [Detail Size Range] set to [64 pixels]
Parameter [Strength] set to [1.0]
--- Contrast
Parameter [Expose Dark Areas] set to [No]
Parameter [Compensate Gamma] set to [No]
Parameter [Precision] set to [512 x 512 pixels]
Parameter [Dark Anomaly Filter] set to [1 pixels]
Parameter [Aggressiveness] set to [30 %]
Parameter [Dark Anomaly Headroom] set to [15 %]
--- Wavelet Sharpen
Parameter [Intelligent Enhance] set to [Yes]
Parameter [Scale 1] set to [100 %]
Parameter [Scale 2] set to [100 %]
Parameter [Scale 3] set to [100 %]
Parameter [Scale 4] set to [100 %]
Parameter [Scale 5] set to [100 %]
Parameter [Mask Fuzz] set to [8.0 pixels]
Parameter [Amount] set to [73 %]
Parameter [Small Detail Bias] set to [75 %]
--- Wavelet De-Noise
Parameter [Scale 1] set to [100 %]
Parameter [Scale 2] set to [97 %]
Parameter [Scale 3] set to [77 %]
Parameter [Scale 4] set to [63 %]
Parameter [Scale 5] set to [0 %]
Parameter [Mask Fuzz] set to [1.0 pixels]
Parameter [Scale Correlation] set to [6]
Parameter [Color Detail Loss] set to [12 %]
Parameter [Brightness Detail Loss] set to [12 %]
Parameter [Grain Size] set to [2.6 pixels]
Parameter [Read Noise Compensation] set to [Off]
Parameter [Smoothness] set to [75 %]
torsinadoc
 
Posts: 44
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:58 pm

Re: Issues with saving

Postby torsinadoc » Sat Mar 05, 2016 12:13 am

torsinadoc
 
Posts: 44
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:58 pm

Re: Issues with saving

Postby admin » Sat Mar 05, 2016 3:28 am

That's... interesting... :think:
Haven't come across this one before!
What operating system and OS version are you using?
Can you confirm for me you're not low on disk space on your /tmp/ folder if using MacOSX or Linux, or, in case of Windows, the folder where StarTools resides in?
At that resolution, the size of the .trk files would be considerable...
Can you replicate this consistently?
Ivo Jager
StarTools creator and astronomy enthusiast
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 1541
Joined: Thu Dec 02, 2010 10:51 pm
Location: Melbourne

Re: Issues with saving

Postby torsinadoc » Sat Mar 05, 2016 12:33 pm

OS 10.10.5

I have no clue where to find the tmp/folder.
torsinadoc
 
Posts: 44
Joined: Sat Oct 05, 2013 2:58 pm


Return to Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest