Multiple exposures

General discussion about StarTools.
Post Reply
Greenman
Posts: 2
Joined: Sat Jan 30, 2021 2:51 pm

Multiple exposures

Post by Greenman »

Hi,

Thanks for the add Ivo. With the Orion season with us is it possible to combine subs with different exposure lengths in Star Tools some way?

Cheers,

Tony.

AKA Greenman
Burly
Posts: 310
Joined: Mon Aug 31, 2015 7:06 am
Location: Northamptonshie uk

Re: Multiple exposures

Post by Burly »

Yes you can Tony the best way is to use the layer module , so process the first data set completely and save as a tiff , process second layer completely then using layer mode you can integrate first data into second data so if first data is 90 sec subs for core of m42 and second data is 240 sec the layer module can intergrate the two sets of data so the core doesn’t blow out video here https://youtu.be/WqYim2phWLo data on Startools website to try out on .
Greenman
Posts: 2
Joined: Sat Jan 30, 2021 2:51 pm

Re: Multiple exposures

Post by Greenman »

    Burly wrote: Wed Feb 03, 2021 1:19 pm Yes you can Tony the best way is to use the layer module , so process the first data set completely and save as a tiff , process second layer completely then using layer mode you can integrate first data into second data so if first data is 90 sec subs for core of m42 and second data is 240 sec the layer module can intergrate the two sets of data so the core doesn’t blow out video here https://youtu.be/WqYim2phWLo data on Startools website to try out on .
    @Burly

    Thanks so much I’m off to watch the video. Have a good evening.
    Post Reply